North Korea

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in North Korea

Onroerend goed te koop in Noord-Korea
Noord-Korea is een Oost-Aziatische staat.
Het grenst in het noorden aan China en aan Rusland, terwijl in het zuiden de Koreaanse gedemilitariseerde zone op de 38ste breedtegraad het scheidt van Zuid-Korea.
Om de onroerendgoedmarkt in het land te kennen en als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Noord-Korea, is het belangrijk om te weten dat de kloof tussen stad en platteland de afgelopen jaren groter is geworden. De economische groei die Noord-Korea nu al een decennium treft, bevordert de hectische ontwikkeling van stedelijke centra.
Ondanks de versnelde ontwikkeling van het land, staat het isolement waarnaar ze zijn gedegradeerd door het imperialistische beleid van de VS het niet toe om het welzijn op een uniforme en snelle manier te verdelen. Hoewel deze theorie soms een excuus is om andere interne problemen in het land te verbergen.
Kim Jong Il is voorstander van de ontwikkeling van een nieuwe sociale klasse genaamd donju, dat wil zeggen, de lords of money. Ze vertegenwoordigen de middenklasse van het land en zijn aanwezig in veel Noord-Koreaanse steden.
De afgelopen twee jaar hebben de steden van Noord-Korea de bouwactiviteiten zien toenemen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit.
Het probleem voor degenen die onroerend goed te koop willen kopen in Noord-Korea, is dat privé-eigendom niet bestaat en dat alleen het pand het kan kopen. De prijzen van een appartement in de wijk Chung-guyok in Pyongyang liggen rond de € 150.000, maar de kosten variëren afhankelijk van de verzoeken en de verdieping waar de accommodatie zich bevindt. De prijzen in andere steden zijn tussen de 20% en 40% lager. Pyongyang en Sinuiju zijn twee van de steden met de beste onroerendgoedmarkt en een breed aanbod van onroerend goed te koop in Noord-Korea.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB